HOKKAIDO & SMOOTH COLLIE

BENÍK NA VÝLETĚ, BENÍK A INDIGO, PSÍ ŠKOLKA

13.10.2013 19:23

20.10.2013

Včera, v sobotu 19., bylo štěndům už 7 měsíců. Říkala jsem si, že tentokrát se snad toto "malé výročí" obejde bez nějaké další kalamity. Neobešlo, i když naštěstí všechno nakonec dobře dopadlo. Beník se s paničkou a partou lidských i psích kamarádů vydal na velký výlet do přírody. V těžkém a skalnatém terénu však špatně došlápl na přední tlapičku a nevypadalo to vůbec dobře. Vzhledem k jeho velikosti i váze už panička pomalu přemýšlela, jak ho budou z nepřístupného místa dostávat dolů vrtulníkem, protože do náruče se přece jen už nevejde. Eva je však lékařka, tak zachránila co se v tu chvíli dalo .... zpevnila Beníkovi nožičku tak dobře, že nakonec se na vlak dostal po svých. Doma sice hned únavou usnul, prospal 12 hodin, ale dnes ráno už vyskočil z pelíšku a dožadoval se vypuštění ven. Uff .... společně s Evou jsem si také oddechla .... :-). Evina kamarádka Pavla všechno zdokumentovala a poslala fotky pod názvem "Nosálův těžký úraz - už pomalu vzlétal vrtulník" .... věřím, že v tu chvíli to určitě legrace nebyla, jak znám Evu, tak by pro Beníka, kdyby to bylo nutné i ten vrtulník objednala, naštěstí se Eva jako rychlá první pomoc osvědčila ;-)

 

19.10.2013

Beníkova panička Eva poslala fotky ze setkání Beníka s Indigem. Indigo je mladší poloviční bráška Beníka, mají stejného tatínka Brontése a narodil se v chovatelské stanici ve Francii. Domov a páníčky má nyní na Slovensku, kde se také s Beníkem setkali v Košicích. Svět je opravdu malý ... :-). Kvalita fotek není tentokrát úplně dobrá, ale fotilo se navečer, tak jsou spíše památeční z nečekaného setkání.

 

13.10.2013

Zlatý pejsek Beník navštěvuje psí školku, kam chodí, když má panička službu v nemocnici. Našel si tam nové psí kamarádky, tak nám jeho panička poslala pár fotek :-). Taky se spolu chystají na sraz kolií na Moravě :-)

 

Vyhledávání

Kontakt

Amico di Boemia, chovatelská stanice České Budějovice +420 724 652 100

TĚŽKÝ ÚRAZ "NOSÁLA"